luni, 24 februarie 2014

Cum castig bani in Goldentowns?




In acest joc puteti castiga bani prin urmatoarele metode:


1.Cand ajungeti la 50% fericire, construiti oriunde pe harta, o mina de aur.Puteti extrage intre       0,01 si 0,5 aur in 24h cu o singura mina.Numarul de mine poate fi nelimitat daca aveti resurse din abundenta.

2.Cand ajungeti la 60% fericire, puteti incepe vanzare resurselor produse, la piata.Puteti castiga mai mult aur prin vanzarea acestora decat prin producerea lui.

3.Cumparati actiuni la un oras.Orasele dispun de 10000 de actiuni din care 1000 apartin fondului si pot fi cumparate de oricine.Cand orasul obtine incasari, 10% intra intr-un fond al actionarilor.Cand fondul atinge 0,1 aur sau 100 resurse(orice tip de resurse) fondul distribuie dividente.Actiunile pot fi cumparate cu preturi ce pornesc initial de la 0,0001 aur/ actiune si cresc/scad dupa fiecare actiune cumparata/vanduta.Orice actiune poate ajunge la o cota maxima de 0,1 aur/actiune.

4.Invitati un prieten.Veti primi cota parte de 10% din toate castigurile lui dupa ce acesta va ajunge la nivelul 3.

5.Cumparati obligatiuni ale unui buget de stat(tara).Orice tara dispune de 100000 de obligatiuni din care 10000 apartin fondului si pot fi cumparate de oricine.Cand bugetul(tara) obtine incasari, 10% intra intr-un fond al actionarilor.Cand fondul atinge 1 aur sau 1000 resurse(orice tip de resurse) fondul distribuie dividente.Obligatiunile pot fi cumparate cu preturi ce pornesc initial de la 0,0001 aur/ obligatiune si cresc/scad dupa fiecare obligatiune cumparata/vanduta.Orice obligatiune poate ajunge la o cota maxima de 1 aur/obligatiune.

6.Guvernul:Cand ajungeti la 90% fericire, intrati in guvern si veti incasa un salariu. 25 % din incasarile in AUR al bugetului(tarii) merg catre fondul de salarii al guvernantilor.Cand fondul atinge 1 aur, guvernantii isi primesc salariile. 

Dupa ce ati obtinut o cantitate minima de 1 aur prin metodele explicate mai sus, il puteti vinde la piatra catre alti jucatori care cumpara aur.

  In bara jocului ce contine Home, Press, Inventory, Market, etc.  faceti click pe "Market" si in stanga paginii veti gasi urmatorul meniu:










 Faceti Click pe "Sell gold for cash" si va fi deschisa o noua pagina cu jucatorii care cumpara aurul dumneavoastra!





Click pentru inregistrare la GoldenTowns!







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu